Boende

Ditt boende i Marbella – Hotell eller lägenhet?

Ditt beslut om vilket boende som passar dig bäst under ditt besök kan naturligtvis bero på en mängd olika saker. Längd på besöket, antalet personer i sällskapet och budget gör att vissa alternativ passar bättre än andra. Då Marbella är en stad mer eller mindre perfekt för besökare och turister finns många fina hotell, samt lägenheter och villor att hyra. Priserna varierar stort och så gör även standarden. Genomgående så är det dyrast under högsäsong mellan Juli och Augusti. Ska du bara stanna en kortare tid, upp till en vecka, så är hotell att föredra. Detta beroende på att många lägenheter och hus kräver en hyresperiod på minst 7 dagar, ett fåtal undantag finns dock.

Är din budget väldigt tajt och liten finns billigare alternativ. I Marbella, och dess närhet, finns ett flertal campingplatser och stugbyar. En del erbjuder endast en gräsyta för tält medan andra är större fullservice anläggningar. Planerar du att åka runt hela Costa del Sol finns campingplatser runt hela kusten.

Även grannstaden Puerto Banus bjuder på många fina och mycket trevliga möjligheter till boende, såväl hotell som uthyrningsobjekt.

Bo på Hotell
Marbella är en stad med många hotell där en hel del av dem håller mycket hög klass och har en prislapp därefter. Självklart finns det dock andra alternativ i lägre prisklasser. Hotell väljer du när du vill kunna slappna av och släppa en del av de vanliga bestyren. Och visst är en härlig frukostbuffe en ren njutning. Många menar dessutom att du i Marbella hittar några utav de allra bästa hotellen i hela Spanien.

Använd gärna vår jämförelsesida för att boka hotell. Stort utbud, kundbetyg och de lägsta priserna.

Hotell tips:

Don Carlos Hotel
Detta är ett 5-stjärnigt hotell, en resort för en lyxsemester. Har du råd kan vi verkligen rekommenderar detta exklusiva alternativ. Priserna är höga, men du kommer inte att ångra dig! Vyn från 12:e våningen är otroligt vacker.

Fuerte Hotel
Fuerte Miramar Spa hotell ligger på en fin plats, precis intill stranden. Många gäster rekommenderar detta hotell för din semester i Marbella. Rummen är stora luftiga och mycket rena.

Hyra lägenhet, hus eller villa
Är din plan att stanna en lite längre tid, t ex över en vecka, i Marbella kanske en lägenhet, hus eller en villa kan vara ett alternativ. Det finns ett stort antal objekt till uthyrning. Är ni fler än en familj som reser tillsammans finns det möjligheter att spara pengar genom att till exempel hyra ett större hus eller lägenhetskomplex.

Det finns ett flertal sajter och bokningsbyråer till din hjälp. Titta även över privatalternativen där man kan göra bra klipp, speciellt om besöket infaller under lågsäsong.

Använd gärna vår jämförelsesida för att hyra hus eller lägenhet. Stort utbud, kundbetyg och de lägsta priserna.

Här hittar du ett flera bra bokningssajter:
Atraveo.se – Sök och boka bland över 100 st lägenheter, hus och villor i Marbella
Malagaholidays.com – Bra priser, stort utbud och erfaren kundservice
Sembo.se – Hus, lägenheter och lägenhetshotell till bra priser
Spain-Holiday.com – Tjänst med många objekt
Ownersdirect.co.uk – Direkt mellanhand mellan ägaren och dig som gäst. Bra priser