Boka Hotell i Marbella – med Vår Hjälp

Vi hjälper dig att hitta och boka det perfekta hotellet i Marbella. Du kan använda sökgeneratorn här ovan eller lite längre ner titta i den jämförelsetabell vi skapat för dig och sedan klicka dig vidare och boka hotellet du finner mest intressant.

I den interaktiva tabellen här nedan så har vi plockat ut bra hotell i olika standard- och prisnivåer. Den innehåller endast hotell som vi verkligen kan rekommendera. På flera utav dem har vi bott själva och trivts alldeles utmärkt.

(tabell kommer upp inom kort)

Inkluderat i tabellens 5 kolumner är:

  • Hotellets namn
  • Bild på Hotellet eller hotellets område
  • Antal stjärnor
  • Tidigare kunders betyg
  • Pris – med utgångspunkt från lägsta pris
  • Länk till mer information och/eller bokning

Marbella erbjuder ett Stort & Varierat utbud av Hotell

I och runt Marbella finns en rad med olika hotell. Det finns garanterat något för alla önskemål, både för dig som vill bo centralt eller i utkanten. Staden bjuder också på en varierande pris- och kvalitetsnivå.

Att boka hotell i god tid är en fördel, många gånger är antalet rum i olika prisklasser begränsade så principen först till kvarn gäller. Visst kan det också bli så att många rum står tomma och därmed erbjuds det diverse erbjudanden i sista minuten men det är relativt sällsynt.

Att bo på hotell räknas enligt många som en lyx men det är definitivt något du ska kosta på dig. Speciellt om dagarna hemma kan bli lite långa och tråkiga. En skön hotellvistelse med en fantastisk frukost gör bara gott!

Vill du hitta hotell i Puerto Banus? Titta då in här för att hitta bästa hotellet.

Hur Du Bäst Bokar ett Billigt Hotellrum

Flygbiljetterna är klara. Nu vill du spika din vistelse i Marbella med det perfekta hotellet.

Men hotellsökandet kan ta lång tid. Du vill ju dels hitta ett bra ställe att bo på men också hitta det bästa priset.

  • När är det då bäst att boka?
  • Avvakta och hoppas kunna hitta en bra deal närmare avresedatumet eller bara få det överstökat och ha hela semestern bokad och klar?
  • Eller tänk om du behöver boka om?

Frågorna inför att boka hotell kan vara många. Och det är inte helt enkelt. I alla fall inte om du verkligen vill hitta ett perfekt hotellerbjudande här i Marbella.

Det finns ett oöverskådligt antal hotellbokningssajter, både svenska och utländska, men vilken är egentligen bäst?

Vill du hitta ett så billigt hotell som möjligt så gäller det att söka runt på flera sajter. Priserna för samma rum kan variera mycket men det är inte så att det är en hotellsöktjänst som alltid är billigast. Du måste leta genom flera.

Hotellsöktjänsterna vi rekar för hotell i Marbella

Gör så här:

1. Börja med en sökmotor, t ex Hotels.com. Ange datum och antalet nätter.

Du får då upp ett antal förslag på lediga rum, sortera dessa efter billigaste. Titta över de olika alternativen, kanske så är det billigaste inte intressant av olika anledningar.

2. Förfina sökningen beroende på dina önskemål. Sätt ett pristak men hjälp av den tidigare sökningen du gjorde.

Hitta ett hotellrum som ser lovande ut.

3. Ta det hotellet du valt och sök genom flera olika söktjänster för att hitta det bästa erbjudandet.

Använd dig av tjänster som t ex:

Se vem som ger dig det bästa priset. Bara att beställa hos dem eller? Nja, ett steg kvar faktiskt.

4. Klicka dig in på hotellet du valt och deras hemsida. Se om de har ett bra erbjudande för tiden du tänkt att åka. Ibland kan hotellet självt ha speciella erbjudande som kan göra att de är billigast.

5. Boka med hjälp av det billigaste alternativet! Nu är du nästan garanterad att ha gjort det bästa klippet.

”Enjoy” din semester i Marbella!

Superhacket - Använd utländsk IP-adress

Det här kommer att vara lite för avancerat för vissa men vi vill delge er detta ändå.

Ett ganska okänt trick när du bokar ditt hotell är att surfa via en utländsk IP-adress när du gör själva bokningen. Det låter som ett ganska komplicerat och jobbigt sätt att jaga bästa priset men det är ändå inte jättesvårt. Testa till exempel att ladda ner webbläsaren TorBrowser. När du surfar via TorBrowser används utländska IP-adresser och du är därmed helt anonym.

Varför detta fungerar? Du kan på detta sätt få bättre priser pga valutakursskillnader.

Hitta det Bästa Hotellet för din Semester – Några Tips

Det är ju dock inte bara priset som spelar roll. Vi har oftast även en rad med önskemål om läge, faciliteter, internet osv. Här är tips på några saker att tänka på när du bokar ditt hotellrum här i Marbella.

1. Läs recensioner från andra resenärer

Du kan dra nytt av tidigare resenärers upplevelser. Positiva men även negativa recensioner hjälper dig att bilda en bra uppfattning om hotellet. Har hotellet väldigt många recensioner får du gå efter vad genomsnittet säger. Tänk även på att de mest negativa upplevelserna oftast ger mest anledning att klaga.

2. Ta reda på vad som är viktigt för dig

Red ut vad som är viktigt för dig och undersöka hotellets utbud innan du bokar. Annars kan du lätt bli besviken, till exempel om hotellets ”spa” visar sig vara inte mycket mer än en bastu. Du bör även kontrollera hur tillgången till internet ser ut och om det eventuellt kostar skjortan att koppla upp sig på nätet.

3. Håll koll på hotellets läge

Nu är ju inte Marbella jättestort men om du tänkt att mestadels ta dig fram till fots så är läget ändå viktigt. Vill du vara så nära stranden som möjligt? Är du ute efter ett centralt boende? Titta på bokningssidans karta men titta även på hotellets egna sida för att bilda dig en uppfattning.

4. Lita inte blint på stjärnorna

Antal stjärnor är inte alltid bästa sättet att bedöma hur hög klass ett hotell håller. Välj därför inte enbart efter stjärnorna när du tittar på hotell. Det kan variera ganska kraftigt från hotell till hotell. En kombination av stjärnor och gott rykte är bästa sättet att hitta det perfekta hotellet.

5. Har du möjlighet – Ha flexibla datum

Ett par dagars flexibilitet kan förändra ditt hotellpris väldigt mycket – till det bättre då. Beroende på tillgänglighet varierar hotellpriserna. Lågsäsong ger självklart de lägsta priserna men även om du kan välja datum mitt i veckan istället för helg påverkar.

Där har du så 5 små tips som du bör tänka på när du letar hotell.

Hoppas att du nu lyckats hitta det bästa hotellet i Marbella för din resa hit.

Skulle du ha synpunkter på denna sida så tar vi mer än gärna emot dessa. Hör av dig till oss så ska vi se om vi kan tillmötesgå dessa.