Använd sökmotorn ovan för att hitta en bra transferresa för dig och ditt sällskap. Den är kopplad till SunTransfers vilket är ett stort och pålitligt företag. Vi har använt oss av dem och varit mycket nöjda. Ange dina uppgifter och få ett antal pris- och bilförslag. Boka. Klart!

Boka Privat Transfer från Malaga Flygplats

Transfer bil från Malaga flygplats till ditt resmål

Det smidiga och prisvärda sättet att ta sig från flygplatsen till Marbella. Detta speciellt om ni är flera i ett sällskap och/eller har med er mycket bagage.

Och reser ni med små barn är detta det absolut bästa sättet att fixa transporten från flygplatsen i Malaga till hotellet/boendet.

  • Betala i förväg. Du slipper på så sätt oroa dig för att fixa pengar, €, innan eller precis efter ni har landat.
  • Förboka babyskydd, bilbarnstol eller bälteskudde.
  • Inga köer eller väntan i värmen. Minskar ner på dötiden = mer semester.
  • Din chaufför möter upp efter ankomst och ni är på väg mot destinationen på nolltid.

Hur ni hittar Chauffören och eller/bilen?

Er chaufför står och väntar på er i utgångshallen. I de flesta fall har de en skylt med ert namn. Ibland står de ute på ”torget” precis utanför sista utgångsdörren från terminalen.

Kom ihåg att även titta där ute om du inte ser någon inne på terminalen.

Efter att ni hittat varandra så går ni bara bort mot bilen, packar in ert bagage och åker iväg. De brukar parkera bilen på parkeringen vid flygplatsen. Det handlar om en sträcka på ungefär några hundra meter som ni får gå. Betalning löser ni antingen vid avlämning eller så betalar ni vid bokning.

När är en Privat Transfer bästa alternativet

Det här är ju vår subjektiva bedömning så ta det med en nypa salt om ni har andra åsikter. Men så här tycker vi.

Reser ni med mycket bagage?

Bagage på flygplatsen i Malaga

Då är en privat transfer väldigt smidigt att boka. För golfare är detta också ett bra alternativ. Självklart inte lika smidigt som hyrbil men ändå ett alternativ.

Skulle ni ha väldigt mycket större bagage med er, säg cyklar eller liknande, kan de till exempel komma med släpkärra och transportera cyklarna på det sättet.

Ni kan oftast ange vid bokning hur mycket bagage ni reser med.

Större sällskap som reser

Är ni flera personer eller familjer som reser tillsammans och ska till samma ställe. Då är det utan tvekan det absolut billigaste och smidigaste sättet att ta sig till boendet.

Familj med Yngre Barn

Med yngre barn menar vi barn som använder sig av någon sorts hjälpmedel vid bilresor. Tänk babyskydd, bilbarnstol eller bälteskudde.

Det som är så smidigt för barnfamiljen är att detta går att förboka. Vid bokningen så anger du ålder på barnen ni reser med och er transport kommer då att komma med de biltillbehören de behöver.

En trygghet för oss som småbarnsfamilj!

Några Saker att Tänka på

Det finns ett par saker som du kan försöka komma ihåg. Som kan underlätta för dig vid transporten.

  • Om du har möjlighet så ange alltid ditt flygnummer när du bokar. På så sätt kan transportören hålla koll på om det blir flygförseningar.
  • Ha med ett telefonnummer till chauffören eller bolaget utifall det skulle uppstå några problem innan ni ”hittat” varandra på flygplatsen.
  • Att vi använder ordet PRIVAT här är för att understryka att det bara är du och ditt sällskap som reser i fordonet. Inga andra åker alltså med i bilen/bussen. Därmed ordet privat transfer!

Vad är Privat Transport (Transfer)

Privat Flygplatstransfer olika Bilar & Fordon

Tycker du kanske att det låter dyrt och lite lyxigt?

Förstår det men det handlar faktiskt inte om det. Utan det är ett prisvärt sätt att på förhand ha bokat, och i vissa fall ha betalat, sin transport mellan flygplatsen och boendet.

Det är en dörr till dörr service som gör transfern från flygplatsen till din destination smidig och enkel!

Efter att vi fick barn så är detta det transportsätt vi använts oss av, i de fall vi inte bokat hyrbil. Det har fungerat oerhört bra med barnen (babyskydd & barnstol) och för oss föräldrar så är det ytterligare en sak som vi kan släppa och inte behöva fundera på eller oroa sig över. Det finns tillräckligt sådant när man reser med små barn!

På engelska kallas det även Shuttle, Private Shuttle, Airport Shuttle eller Shuttle Direct.

Vad kostar det att boka en egen Transfer?

Du tänker kanske att det är dyrt? Men det är faktiskt inte det. Lite beroende på vad du vill ha för sorts bil så klart. Jämfört du med till exempel taxi, så är det snarlika priser eller i vissa fall billigare. Speciellt om ni är en familj eller ett större sällskap.

En Taxiresa mellan Malaga Flygplats och Marbella kostar mellan €60-€80 och om vi tar ett prisexempel från Transfersdelsol så kostar det för 4 personer €70.

Boka Delad Transfer

För dig som vill hålla i pengarna eller kanske reser ensam så går det även att boka en delad transport. Vilket betyder att du köper ett säte i en minibuss eller liknande. Du kommer alltså åka tillsammans med andra som också ska till Marbella.

Kan vara ett trevligt sätt att träffa andra resenärer som är på väg till samma stad som du.

Priset är också en stor fördel. Här kan du komma undran med att betala ungefär €17 för en enkel resa. Nackdelen är att resan kan ta lite längre eftersom ni är flera som ska gå av på olika ställen.

På flygplatsen brukar det finnas ett mötesställe där alla som ska åka med träffar chauffören. Detta få du reda på i och med bokningen.

Boka till exempel med Malagashuttlebus.

Där har du så fått lite mer information om ett utav våra favoritsätt att ta oss från flygplatsen i Malaga till vårt boende i Marbella. Vad tänker du? Har du något att tillägga eller några synpunkter. Bara hör av dig till oss.